Tegels

Vloer- en wandtegels bepalen voor een zeer lange periode de gezelligheid en de uitstraling van de woning.  De keuze van tegels is dus essentieel en kan niet snel-snel gemaakt worden. Daarom is het best om steeds een afspraak te maken zodat we zeker tijd genoeg kunnen vrijmaken om met u de juiste keuze te maken.
Heumatop specialiseert zich in het aanbieden van de beste en mooiste tegels voor u. Voor de plaatsing doen wij beroep op partners met jarenlange ervaring. Bij bezoek aan onze toonzaal kunnen wij u enkele partners adviseren die de plaatsing piekfijn zullen uitvoeren.  De zelfplaatsers zullen wij met raad en daad bijstaan. Tevens kan u bij Heumatop alle gereedschappen en randproducten bekomen. Aarzel niet ons advies te vragen.

 

Vloertegels

Vloertegels worden rechtstreeks bij verschillende fabrikanten in Europa aangekocht. Bezoek onze toonzaal en laat u verleiden door de mooiste vloertegels aan uitstekende voorwaarden.
Enkele merken: Cerim, Rex, La Fabbrica, Novagres, Coem, Kronos, Floor Gres, Imola, Cotto d’este, Panaria, Roben, Bismontova, en talrijke andere.

 

Wandtegels

Wandtegels worden rechtstreeks bij verschillende fabrikanten in Europa aangekocht. Bezoek onze toonzaal en laat u verleiden door de mooiste wandtegels aan uitstekende voorwaarden.
Enkele merken: Cerim, Rex, La Fabbrica, Novagres, Coem, Kronos, Floor Gres, Imola, Cotto d’este, Panaria, Roben, Bismontova, en talrijke andere.

 

Mozaiek

Mozaiektegels worden rechtstreeks bij verschillende fabrikanten in Europa aangekocht. Bezoek onze toonzaal en laat u verleiden door de mooiste mozaiektegels  aan uitstekende voorwaarden.
Enkele merken: Cerim, Rex, La Fabbrica, Novagres, Coem, Kronos, Floor Gres, Imola, Cotto d’este, Panaria, Roben, Bismontova, en talrijke andere.

 

Randprofiel

In onze profmarkt hebben wij een groot assortiment aan gereedschappen voor de professionele vloerder en bieden wij ook 'Luxelements producten' en 'Schlüter producten' aan interessante prijzen aan.

1)       Lux  www.luxelements.de

2)      Schluter www.schlueter-systems.de

 

Tegellijm

Omnicol  www.omnicol.be

 

Voegmortels

Omnicol www.omnicol.be

 

Douchegoten

Om een perfecte inloopdouche te kunnen bouwen bieden wij u de douchegoten aan van ACO en van LUX-elements.

www.aco.be

www.luxelements.de

 

Matten en matkaders

Wij hebben een voorraad van de standaard matkaders zodat de plaatsing geen vertraging dient op te lopen. Deze matkaders kunnen ook op maat besteld worden. Matten zijn steeds op bestelling omdat er ontzettend veel mogelijkheden bestaan aan materiaal en afmetingen. Kom langs en kies de gewenste mat.

Heumatop bouwmaterialen met advies en begeleiding voor professionelen en doe-het-zelvers

HEUMATOP NV

Heiweg 1 - 2260 Heultje
T. 016 69 90 44  

F. 016 69 63 50
E. info@heumatop.be

BTW BE0441677424

BTW BE0467050248

Openingsuren BMB Heumatop bouwmaterialen

  • Weekdagen: 7 - 12u en 13u - 18u
  • Zaterdag: 8 - 12u  •  Zondag: gesloten

 

 

 

Bouwverlof = OPEN (8u-16u)

Afhalingen en Beperkte leveringen