Heumatop

Heumatop is al sinds 1955 gekend als een specialist in bouwmaterialen. De jarenlange ervaring met zowel nieuwbouw als renovatie wordt sterk gewaardeerd door de klanten. Hierdoor doen steeds meer vaklui en particulieren beroep op de diensten en producten van Heumatop om hun bouwplannen te realiseren.

‘Veel méér dan steen’ is geen holle slogan. De belangrijkste pijler van de Heumatop-service is het bieden van deskundige oplossingen zowel voor bouwtechnische vragen als voor logistieke vragen. Vervolgens zijn het: stipt uitvoeren van leveringen en snelle afhalingen mogelijk maken. Als laatste pijler is er een flexibele organisatie waarin alle medewerkers zich persoonlijk betrokken voelen bij uw bouwproject. Het belang van de klant is altijd prioritair

Zoals u zal merken op deze website biedt Heumatop u een zeer ruim assortiment aan producten en diensten. De volgende productcategorieën komen aanbod:

Heumatop kiest enkel materialen van de beste Europese fabrikanten. Heumatop beantwoordt daarmee de vraag naar een uitstekende kwaliteit en koppelt hieraan scherpe prijzen.


De inzet en de motivatie van de medewerkers, sommigen al meer dan 30 jaar actief, maakten het bedrijf groot waarvoor dank. Daarnaast hartelijk dank aan de trouwe klanten en leveranciers die ook hun steentje bijdragen aan het bereiken van onze doelstellingen.

bouwmaterialen transport

bouwmaterialen transport

Heumatop bouwmaterialen met advies en begeleiding voor professionelen en doe-het-zelvers

HEUMATOP NV

Heiweg 1 - 2260 Heultje
T. 016 69 90 44  

F. 016 69 63 50
E. info@heumatop.be

BTW BE0441677424

BTW BE0467050248

Openingsuren BMB Heumatop bouwmaterialen

  • Weekdagen: 7 - 12u en 13u - 18u
  • Zaterdag: 8 - 12u  •  Zondag: gesloten

 

 

 

Bouwverlof = OPEN (8u-16u)

Afhalingen en Beperkte leveringen