Dak & Hout

Kleidakpannen

Een platte pan voor een strakke architectuur of een holle pan voor een rustiek hoeve, we hebben al deze pannen tentoongesteld zodat u uw gefundeerde keuze kan komen maken.  Wij begeleiden u graag bij deze keuze van kleuren, vormen en budgetten.

Onze belangrijkste leveranciers zijn:

1)      Koramic  www.wienerberger.be

2)      Röben Tonbaustoffe  www.roeben.com

3)      Terreal www.terreal.com

4)      Monier www.monier.be

Ook voor recuperatie dakpannen kan u bij ons terrecht

 

Betondakpannen

Heumatop is reeds vele jaren dealer van Eternit betondakpannen. Deze betondakpannen zijn ook uitgestald in onze toonzaal.  Kom zeker langs om te kijken welke kleur of vorm het best bij uw woning past.

www.eternit.be

 

Natuurleien

Heumatop biedt u de Cupa-natuurleien aan. We hebben ook steeds voorraad van de verschillende maten van deze leien.

 

Roofing

De producten voor het bijwerken van uw bestaande roofing of producten voor een nieuwe roofing-dakbedekking zijn standaard stockproducten. (Onderlaag Roofing of Roofing 4mm of Roofing 4mm met leislag + alle toebehoren). Zowel ervaren professionelen kunnen we verder helpen met grote hoeveelheden als particulier zelfbouwer kunnen we helpen met vele suggesties en raadgeving. Aarzel niet ons te contacteren over deze producten.

 

EPDM

Zowel EPDM-rollen tegen opstijgend vocht als EPDM-dakbedekkingen bieden wij standaard aan. Offertes voor deze EPDM-dakbedekkingen worden op maat gemaakt en deze worden ook op maat aangeleverd. Wij kunnen u perfect adviseren bij uw keuze en indien gewenst een opleiding aanbieden voor de plaatsing van EPDM.

 

Daktimmerhout

Heumatop heeft een grote voorraad Douglas gedrenkt. Dit zijn standaard lengtes die eenvoudige afgehaald kunnen worden of meegeleverd worden met andere materialen. Wenst u een daktimmer op maat te laten leveren? Geen probleem dan maken wij deze voor u klaar en wordt deze op de werf afgeleverd.

 

Plaathout

Betonplex, Oregon, OSB, MDF, MDF watervast, Multiplex: allemaal houtplaten die we in grote hoeveelheden aankopen en aan interessante prijzen kunnen aanbieden per plaat en per pak. Ook deze materialen kunnen eenvoudig met de ruwbouw of andere materialen meegeleverd worden op de werf.

Heumatop bouwmaterialen met advies en begeleiding voor professionelen en doe-het-zelvers

HEUMATOP NV

Heiweg 1 - 2260 Heultje
T. 016 69 90 44  

F. 016 69 63 50
E. info@heumatop.be

BTW BE0441677424

BTW BE0467050248

Openingsuren BMB Heumatop bouwmaterialen

  • Weekdagen: 7 - 12u en 13u - 18u
  • Zaterdag: 8 - 12u  •  Zondag: gesloten

 

 

 

Bouwverlof = OPEN (8u-16u)

Afhalingen en Beperkte leveringen